august 27, 2012

Zilele Periamului 2012 - multimedia

Pe 25 – 26 august 2012 a avut loc manifestarea Zilele Periamului in centrul comunei Periam organizat de Primaria Periam si Consiliul Local Periam. In acest videoclip puteti vedea secvente de la speectacolul la care au participat: Deep Central, VMC, Meena K., Ricardo cu suflet deschis, Tibi Mirea, Ducu Caraneant, Lenuta Donca, Mariana Sava, Nitta Vinovat, Ansamblul Muguri de Tezaur si multi altii.

În avanpremieră, vineri noaptea a fost deja în centrul comunei discotecă în aer liber cu DJ Costy. Sâmbătă participanţii au petrecut după-amiaza pe terasele din centrul comunei, iar copii s-au bucurat de topogane, trenuleţe, ringispiel, plimbări cu ponei şi multe dulciuri şi jucării. Seara de sîmbătă a fost dedicată muzicii uşoare. Primii pe scenă au Adi Munteanu şi Cecika car eua interpretat melodii proprii şi coveruri. A urmat Patricia Dragomir, o tânără foarte talentată din Periam. Nitta Vinovat a încins atmosfera cu melodiii proprii şi coveruri. Interpreta de muzică dace Meena K. a încântat publicul cu melodiile ei dinamice. Au turmat cei 3 de la VMC, trupa care a încins atmosfera cu coregrafii de dans inedite şi cu melodii electrizante. Seara concertelor s-a finalizat cu concertul Deep Central care a ridicat publicul în picioare şi a declanşat valuri de ţipete în rândul tinerilor fani. Noaptea a continuat cu discotecă în aer liber.

Duminică programul a început mai devreme cu muzică populară interpretată de Tibi Mirea, acompaniat de Vărieşana. D-na Lenuţa Donca a încântat ascultătorii cu melodiile populare şi a fost urmată de Ducu Cărăneanţ care a pregătit atmosfera pentru spectacolele de dansuri populare. Primii care au încântat publicul au fost ansamblul casei de Cultură din Dolovo (Serbia) care participă deja pentru a doua oară la zilele comunei. Au urmat tinerii dansatori din Pesac şi Sânpetru Mare. Între timp Mariana Savu din Periam a interpretat o suită de melodii populare şi Tibi Mirea. Seara dansurilor s-a finalizat cu spectacolul ansamblului folcloric din Periam, Muguri de Tezaur, care timp de o oră au oferit un spectacol inedit. Au interpretat melodii populare Mădălina Cozma şi Simona Bădulescu.
Ricardo, cu sufletul deschis, a interpretat coveruri după melodii îndrăgite şi a fermecat prin vocea sa deosebită. Seara s-a finalizat cu încă un concert de Tibi Mirea care a chemat la joc toţi participanţii la petrecere.