februarie 17, 2010

Fundatia Pro Periam

Fundatia ,, Pro Periam” a fost înfiintata la sfârsitul anului 2002 ca si persoana juridica româna, apolitica, non-guvernamentala si non-profit, cu sediul în comuna Periam, nr.825.
Scopul principal al fundatiei este acordarea ajutorului material si social pentru familii aflate în situatii de criza, persone fizice si juridice aflate în criza, asistenta la propuneri de finantare, organizare de evenimente la solicitare, promovarea cooperarii între diferite sectoare ale comunitatii, sprijinirea initiativei private în agricultura, promovarea credintei crestine si a valorilor românesti.

Actiunile propuse pentru anul 2010 sunt:
- "Turul Periamului" - o actiune de ciclism si biatlon între Periam şi Periam Port
- "Un copac pentru viitor" - acţiune de plantare de copaci pe raza comunei Periam
- "O căsuţă pentru o vrăbiuţă" - acţiune dedicată elevilor din ciclul primar al comunei Periam
- "Da! pentru un Periam curat" - parteriat cu primăria Periam şi www.periam.go.ro în campania de civilizare

Puteţi susţine activităţile fundaţiei prin donaţii. Cel mai simplu mod de a dona fără să cheltuiţi nimic în plus este direcţionarea a 2% din impozitul deja plătit către stat pe anul trecut către fundaţia "Pro Periam". Prin acestă modalitatea de susţinere financiară statul vă dă posibilitatea ca 2% din banii pe care deja au fost viraţi către stat să îi donaţi unei fundaţii, ONG etc. Dacă nu direcţionaţi acei 2%, aceştia vor rămâne la stat. Prin urmare puteţi face un bine şi să susţineţi activităţile pentru periamoşeni şi să completaţi o cerere specială care poate fi descărcată de pe pagina oficială a fundaţiei la secţiunea Donaţii. Cerea completată se poate preda la secretariatul comunei Periam până pe data de 10 mai 2010.

Mai mult einformaţii despre acţiunile fundaţiei aflaţi pe pagina oficială www.properiam.110mb.com