septembrie 24, 2009

Propunere stema

Începând de azi s-a lansat dezbaterea publică pentru alegerea stemei comunei Periam.
Pe situl oficial al primăriei găsiţi toate informaţiile necesare despre stema propusă de dl. Vintilă Rusan împreună cu fiul său. Această stemă împruenă cu documentaţia justificativă este expusă si la panoul cu anunţuri din faţa primăriei.


Persoanele care au sugestii, completări şi idei proprii (cu justificare pentru alegerea simbolului) pentru o stemă le pot depune la primăria comunei periam la secretariat sau în cutia de "Sugestii şi reclamaţii" împreună cu Numele, prenumele şi adresa din buletin pentur a fi înregistrate şi dezbătute la şedinţa publică cu care se va încheia dezbaterea publică de 30 de zile. Dacă nu sunt trecute datele de identificare  mai sus cerute a celui care depune sugestia, aceasta va fi considerată nulă. De asemeena se poate şi online pe www.primatimperiam.ro, trimite un formular cu sugestii.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi pagina oficială a primăriei aici. Şi nu uitaţi că stema viitoare a comunei depinde şi de voi, prin urmare participaţi la această acţiune.

Sursa:www.primatimperiam.ro