iulie 21, 2009

Periam in ziare online

Pe portalul mai multor ziare din judeţul Timiş au fost publicate articole referitoare la Periam. Mai jos puteţi accesa link-urile.

Portalul Ziua de Vest:

"1.868 de angajaţi vor fi trimişi în şomaj,în Timiş", un articol din luna iunie despre situaţia somajului în judeţ, raport în care apare şi fabrica de pălării Lux Periam.

"Lucrări la drumuri" este un articol despre plombările care au avut loc pe raza judeţului, şi Periamul fiind inclus în acest program.

"De ce nu avem sistem de irigaţii în Timis?" se întreabă portalul Ziua de Vest şi face referire şi la sistemul de irigaţii de la Periam.

Portalul Renaşterea Bănăţeană:

"O nouă licitaţie cu dedicaţie?" este un articol despre desemnarea firmei care va superviza lucrările de reabilitare a drumului judeţean 682 (limita judeţului Arad - Periam - Saravale - Sânnicolau Mare). Şi un articol mai vechi cu titlul "Împărţeală bugetară la CJ Timiş" face referire la acest proiect.

"Gropile de gunoi rânjesc încă spre Europa" este un articol care face referire la închiderea gropilor de gunoi pe data de 16 iulie 2009.

Portalul Ştiri Locale:

"Producatorii agricoli timiseni, afectati de seceta" este un articol despre faptul că guvernul nu a considerat partea de vest a ţării zonă calamnitară şi dacă seceta va continua, producatorii agricoli vor fi singurii care vor suporta consecintele secetei.

Surse: www.ziuadevest.ro, www.renasterea.ro, www.stirilocale.ro