iunie 02, 2009

Deviere trafic

Dacă se va opri ploaia, mâine firma care realizează reţeaua de canalizare ca începe lucrările de traversare a şoselei la intersecţia Calea Aradului cu strada Stejarului (fosta Casă de copii). Deoarece este o lucrare de amploare, săpăturile efectuându-se la 5 m adâncime, pământul fiind ţinut pe poziţie cu palplanşe speciale, va fi necesară secţionarea conductelor şi cablurilor subterane (gaz, apă, fibră optică) pentru a evita accidente. Acestea vor fi puse la loc după terminarea traversării.

Traficul de autoturisme şi traficul de mare tonaj va fi deviat pe traseul din imaginea de mai jos.
Dacă şi mâine va continua să plouă abundent, lucrările se vor amâna.



Traseul deviat va porni la intrările din Periam dinspre Arad şi Periam Port de la intersecţia Calea Aradului cu Strada Mureşului. Noul traseul va fi pe strada Mureşului până la intersecţia cu strada Stejarului, apoi va continua pe strada stejarului până la intersecţie cu strada Platanilor şi continua pe aceasta până la intersecţia cu Calea Timişoarei.
La intrarea dinspre Sînnicolau Mare drumul va fi deviat de la intersecţia străzii Vinului cu Calea Aradului şi va continua pe strada Vişinului până la intersecţia cu Calea Timişoarei şi va urma traseul de mai sus.


Text: Cristi Mirea