iunie 29, 2007

Info: Parcul Inimilor

Autor: Diana Hojda, Cristi Mirea
După cum am promis într-o postare precedentă, când voi afla mai multe depsre Parcul Inimilor din Periam vă voi informa. Diana Hojda mi-a scris câteva detalii despre acest proiect:

Referitor la ,,Parcul Inimilor" iti pot spune ca acest nume a fost ales de catre grupul de copii care au participat la unul dintre proiectele castigate de catre Liceul Teoretic Periam. Finantarea acestui proiect a fost in valoare de 18500 Ron, banii fiind folositi pentru lucrari de amenajare a parcului. Astfel au fost plantati 60 de puieti foioase, s-au montat pubele noi, s-au vopsit bancile, s-au plantat flori etc. Lucrarile au fost efectuate de catre elevii Liceului Teoretic Periam indrumati de catre profesorii lor. Elevii care au participat la actiunile mai sus mentionate vor beneficia de o excursie gratuita la Cluj in decursul lunii iulie. Din pacate insa, entuziasmul copiilor a fost inlocuit in scurt timp cu dezamagire deoarece munca lor a fost in mare parte distrusa. Vazand aceste lucruri iti pui firesc intrebarea :,,Merita oare sa faci ceva in satul asta?"


Din păcate trebuie să recunosc că mulţi dintre copacii plantaţi au fost rupţi. Nu înţeleg ce au crezut că vor obţine făptaşii prin acest act de vandalism. Totusi suntem în anul 2007, şi am fost acceptaţi în UE, dar mi-e teamă că acest lucru nu are nici o importanţă pentru cei care se bucură dacă distrug munca altei persoane.